Laden Evenementen
Debat | woensdag 27 nov 20:00 - 22:00

27 NOV ’19 – DISCUSSIEAVOND MEXICO

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

HOE VEILIG IS HET IN MEXICO?

Mexico is een land van uitersten. Populair bij toeristen en backpackers, maar ook een land waar drugskartels de dienst uitmaken, vol corruptie, waar de mensenrechten vaak met voeten worden getreden. Allemaal kanten van Mexico die aan bod komen op een bijeenkomst woensdag 27 november in de Pletterij.

Gastspreker is de Mexicaanse mensenrechtenactivist José Díaz Navarro. Vijf jaar geleden werd een groot deel van zijn familie vermoord door een drugsbende. Sindsdien bestrijdt Díaz de bendes waar hij kan.

Verder zijn aanwezig de Mexicaan José Carlos G. Aguiar (Universiteit van Leiden), Cesar Merlin (UvA), en Martijn Nederveen, al 15 jaar reisleider naar Mexico. De Pletterij zorgt voor Mexicaanse sferen met bijbehorende hapjes en drankjes.

Deze avond wordt georganiseerd door Shelter City Haarlem in samenwerking met Vluchtelingenwerk, Amnesty International Haarlem en de Pletterij.

Entree: vrijwillige bijdrage

Foto: 1983 (stealmy_art)/Unsplash