Laden Evenementen
Debat | dinsdag 27 nov 20:00 - 22:00

27 november Tegenlicht Meet Up: debat is verplaatst naar januari 2019

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Op 27 november zou Tegenlicht Meet Up gewijd zijn aan de vraag: Is de Stad van iedereen naar aanleiding van de VPRO Tegenlicht uitzending van 28 oktober Mijn stad is mijn hart.
Maar voor een goede voorbereiding van dit uiterst belangrijke onderwerp is meer tijd nodig. Daarom wordt deze Tegenlicht Meet Up verplaatst naar 28 of 29 januari 2019.
Tegenlicht Meet Up Haarlem is een reeks debatavonden in de Pletterij. De onderwerpen komen uit de befaamde VPRO Tegenlicht documentaires. Tijdens de Meet Up debatteren deskundigen van verschillende achtergrond en visie met elkaar en met de zaal. Zo willen wij de problematiek uit VPRO Tegenlicht documentaires nog eens kritisch bespreken. De Meet Ups vinden maandelijks plaats en de toegang is gratis. Wel is een vrijwillige bijdrage welkom.
Klik hier voor een impressie van  Tegenlicht Meet Up Haarlem.
Informatie over VPRO Tegenlicht kun je hier vinden. Wil je  eerdere Tegenlicht Meet Ups in de Pletterij zien, kijk dan naar de livestreams.