Laden Evenementen
Film | zaterdag 27 okt 20:00 - 22:30

27 oktober Forget to Die (externe organisator)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

De in Haarlem wonende filmmaker Michael Lasoff vertoont zijn neo-noir film “Forget to Die” (Vergeet te Sterven) zaterdagavond 27 oktober om 20.00 uur bij de Pletterij, Lange Herenvest 122 in Haarlem.  Deze locatie is tevens de plek waar de filmscenes zijn opgenomen van het zogenaamde “Zuivere Verwezenlijkende Centrum” uit de film.

De film is in Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling. De filmmaker zelf is aanwezig bij de vertoning. Toegang is €8,- Deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang is €8,-, kaarten kunnen bij de deur worden gekocht. Wil je verzekerd zijn van een plaats, stuur dan je naam en het aantal personen naar films@lasoff.nl

De film gaat over de criminele detective Ray Hammond die zijn pensioen nadert. Hij onderzoekt dokter Udo Geisner, een occulte goeroe die er van verdacht wordt jonge vrouwen te hebben vermoord. Vermoedelijk is hij nu bezig met de voorbereiding om Ray’s wispelturige vrouw Sheila ook te vermoorden.
Ray volgt zijn pad in deze strijd en riskeert daardoor zijn geestelijke gezondheid vol van verbijsteringen, geheugenverlies en innerlijke demonen.

Michael Lasoff