Laden Evenementen
Event | dinsdag 27 sep 19:30 - 23:00

27 SEP ’22 – FRANSE AVOND MET SYLVAIN LELARGE – Alliance Française Kennemerland (externe organisator)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Sylvain Lelarge is zo Frans als maar kan. En toch is het niet om hemzelf te ontmoeten dat hij u uitnodigt, maar om de Fransman of Française in uzelf.

Het is eigenlijk simpel als wat: Communiceren is vooral emoties delen, en emoties vormen onze persoonlijkheid. Wat je leeft en deelt in het Frans maakt dat de Fransman of Française in je groeit, en daarmee je diepgaand begrip van de taal en cultuur.

Tijdens deze avond begeleidt Sylvain u om uw Franse zelf te (her)ontdekken; hij biedt u de gelegenheid om bevriend te raken met deze verstekeling vol ‘joie de vivre’, en deelt met u de geheimpjes die helpen om de studie van een taal om te zetten in een passie voor het leven.  Twee uur vol liedjes, diverse activiteiten en anekdotes, twee uur reizen door Frankrijk voor francofielen van alle niveaus.

Sylvain Lelarge (winnaar in 2003 en 2004 van de Europese Prijs voor Innovatie in het Taalonderwijs) biedt al vele jaren intensieve cursussen Frans aan in Frankrijk en in Nederland.

Alliance Française Kennemerland biedt cursussen voor alle niveaus, van echte beginners tot ver-gevorderden. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde, ervaren docenten, met Frans als moedertaal of als tweede taal. Een lesgroepje bestaat uit max. 10-13 leerlingen. Het accent ligt op het ontwikkelen van de spreek- en luistervaardigheid. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de grammatica en kennis van Frankrijk. Het cursusaanbod is gebaseerd op de codering van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen. Er bestaan 6 niveaus: A1, A2, B1, B2, C1, C2. Op verzoek ontvangt u aan het eind van het cursusjaar een certificaat.

Als u zich vandaag inschrijft voor een cursus geeft Alliance Française u de ticket- en inschrijfkosten retour!

Alliance Française Kennemerland