Laden Evenementen
Debat | maandag 27 sep 20:00 - 21:30

27 SEP ’21 – HAARFIJN DEBAT MET ESTHER-MIRJAM SENT EN RESHMA ROOPRAM (+ GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 40 bezoekers binnen kunnen. Reservering of ticket via de website is vereist, evenals tonen van vaccinatie app of negatieve testuitslag.

De PvdA heeft maar liefst acht kandidaten voor de opvolging van Nelleke Vedelaar als partijvoorzitter.

Esther-Mirjam Sent

Na debatten in Eindhoven, Leiden en Apeldoorn is er op maandag 27 september van 20:00 uur tot 21:30 uur een debat in De Pletterij tussen de twee vrouwelijke kandidaten: Esther-Mirjam Sent en Reshma Roopram. Het gesprek wordt geleid door Mini Schouten, schaduw-raadslid voor de PvdA Zuid-Kennemerland. Tijdens het debat staat centraal wat de PvdA landelijk en lokaal kan bijdragen aan een inclusieve samenleving, een betere arbeidsmarktpositie en de emancipatie van vrouwen in onze samenleving.

Reshma Roopram

Daarnaast gaan we uiteraard in op de wijze waarop Esther-Mirjam en Reshma invulling willen geven aan het voorzitterschap van de PvdA.

Aan het eind van het debat wordt namens de Rooie Vrouwen van de PvdA Zuid-Kennemerland een manifest aangeboden aan de programmacommissies voor de PvdA in Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort.

Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk. Wil je liever vanuit huis het debat volgen, dan kun je inloggen op de livestream en vanuit je luie stoel vragen voorleggen aan de kandidaten.

De leden van de PvdA kunnen tot 30 september 12:00 uur hun stem uitbrengen op een van de acht kandidaten. Dus zorg dat je dat doet op basis van goede informatie en kies een vrouw!