Laden Evenementen
Debat | donderdag 28 mei 15:30 - 16:00

28 MEI ’20 – ONLINE DEBAT: ZORG IN HAARLEM TEN TIJDE VAN CORONA

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het coronavirus had en heeft nog steeds een enorme invloed op alles en iedereen, dus ook in Haarlem en omstreken. De maatschappij staat op z’n kop. De eerste prioriteit is terecht de zorg voor patiënten die het coronavirus hebben opgelopen. Veelal zijn dat mensen met een verhoogd risico, zoals ouderen en/of mensen met een chronische ziekte.

Hoe verliep deze zorg in de eerste weken van de crisis? Hoe zwaar werd Haarlem getroffen in vergelijk met de rest van Nederland? Hoe moeilijk was het om de juiste keuzes te maken? En wat staat ons nog te wachten? Welke rol speelt het College van Burgermeester & Wethouders en de Raad tijdens deze crisis en hoe is dit georganiseerd?

Door de coronacrisis kon een tijd lang geen andere zorg geleverd worden of kozen mensen er bewust of onbewust voor geen zorg te vragen. Wat zijn de omvang en de consequenties van deze uitgestelde zorg? Op welke manier gaan we die inhalen en hoe lang gaat dat duren? Wat hebben we geleerd en hoe ziet de zorg eruit als de crisis voorbij is?

Volg het online debat tussen de volgende deskundigen:

 

Marie-Thérèse Meijs
Wethouder o.a. Zorg, Welzijn en Volksgezondheid

 

 

 

Frans Smit
Fractievoorzitter OPHaarlem

 

 

 

Inez te Hennepe
Huisarts en Bestuurslid Huisartsen Coöperatie Zuid Kennemerland

 

 

 

Josephine de Vries
Huisarts en Bestuurslid Huisartsen Coöperatie Zuid Kennemerland