Laden Evenementen
Debat | dinsdag 29 nov 20:00 - 22:00

29 NOV ’22 – STADMAKERSDEBAT: ENERGIETRANSITIE

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
29 NOV: Stadmakersdebat, Energietransitie -gratis toegang
0,00
25 beschikbaar

De Haarlemse Stadmakers nodigen je uit voor een avond over Energietransitie in jouw buurt.
Je buurt Aardgasvrij? Kom actief meedenken!

Het is het gesprek van de dag: de energierekening. Gelukkig heeft het Rijk maatregelen genomen, maar jij kunt ook heel veel doen. Met je buren samen: samen materiaal inkopen, energiecoaches uitnodigen, elkaar helpen isolatiemaatregelen te installeren.

De initiatiefnemers achter de plannen in de Ramplaan laten zien hoe je nog veel verder kunt gaan. Zij gaan helemaal van het aardgas af met een hele innovatieve aanpak die ook landelijk veel aandacht krijgt. Ook bewoners in het Garenkokerskwartier, de Koninginnebuurt en Haarlem Noord hebben al flinke stappen gezet.

Deze avond leer je meer over de mogelijkheden om energie te besparen, op te wekken en samen stappen te nemen naar een aardgasvrije buurt en ga je aan de slag om een eigen actie voor je buurt te bedenken. Dus neem je buren mee!

De toegang is gratis, inlopen mag/kan maar een plaats reserveren via de website wordt op prijs gesteld. En… vol=vol!

Uit eten voor het debat?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant The Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!