Laden Evenementen
muziek | zondag 29 sep 16:00 - 18:00

29 september JazzX Tyranni Flock

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Dit concert is geselecteerd door We Are Public.
Houders van een WAP-pas hebben gratis toegang.

 

Een zwerm schreeuwvogels, dat is waar Tyranni Flock zich mee associeert. Onschuldig ogend en in staat tot het zingen van de prachtigste lijnen. Maar draai je rug naar hen om en je wordt overvallen door scheurende synths op energieke grooves. Met de unieke combinatie van EWI (electric wind instrument) en dwarsfluit brengt Tyranni Flock lyrische jazz-fusion, geïnspireerd door zowel oude pioniers als de moderne Nederlandse Eric Vloeimans. Tyranni Flock is een initiatief van pianist en componist Robert van der Padt. De band bestaat uit Robert van der Padt (toetsen), Tai Weissman (EWI), Hidde Roorda (bas), Willem van der Krabben (drums)  en Remi J. Edson (fluit).

Van der Padt is iemand die niet stil kan zitten. Dit grote talent was de afgelopen jaren betrokken bij het kwartet van zangeres Esther van Hees, dat zich in korte tijd prominent op de kaart zetten in Nederland en België en waarmee hij concerten speelde met o.a. Eric Vloeimans en Yuri Honing. Daarnaast was hij met het Sena Nationaal Jeugd Jazz Orkest, een unieke bigband, al te zien op North Sea Jazz Festival en staat er een internationale tour op het programma. Met jazz-fusionband Tyranni Flock, weet hij juist weer de grenzen van de jazz op te rekken. Van alle markten thuis en ondanks zijn jonge leeftijd al een bak aan ervaring: een aanrader voor elke jazzliefhebber!