Laden Evenementen
muziek | maandag 03 jun 20:30 - 22:30

3 juni Anderson-Bennink-Glerum-Van Kemenade Quartet Uitverkocht

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Dit concert is helaas uitverkocht

 

Na het uitverkochte concert van 8 januari 2018 komt op 3 juni  dit schitterende quartet terug in de Pletterij met nieuw materiaal. De samenstelling is uiteraard onveranderd gebleven: De Amerikaanse trombonespeler Ray Anderson, winnaar van de Downbeat Poll, de drumlegende Han Bennink, en de twee winnaars van de Boy Edgarprijs  bassist Ernst Glerum en altsaxofonist Paul van Kemenade.

In de pers: Rinus van der Heijden 2010 over Van Kemenade:  hij  is zonder discussie de vlaggendrager van de moderne jazz in Tilburg. Hij is internationaal erkend, een graag geziene gastspeler bij de meest uiteenlopende moderne-jazzgroepen. En bovenal een keiharde werker, die het als zijn levensdoel ziet improvisatiemuziek onder brede lagen van luisteraars te verspreiden. Zijn motto: niet lullen maar spelen. We hebben het over Paul van Kemenade: altsaxofonist, componist, bandleider, programmeur, concertorganisator en bruggenbouwer tussen culturen.

**** All About Jazz (US) This quartet has a definite group personality, Checking Out is, simply put, great jazz which will get you smiling while your body grooves.
**** The Guardian (UK) Good-humoured vivacious jazzband, a contemporary band to its fingertips. 
Dit concert is geselecteerd door We Are Public. Met WAP-pas heb je dus gratis toegang.

 

Han Bennink – Slagwerk