Laden Evenementen
Event | zondag 03 nov 14:00 - 17:00

3 NOVEMBER BOEK & CD PRESENTATIE BERT VISSERS (externe organisator)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
PRESENTATIE ‘DE WERELD WACHT OP MIJ’ (MET CD!) VAN BERT VISSERS

Haarlem had Lennaert Nijgh, Haarlem heeft Jaap Fischer/Joop Visser en Boudewijn de Groot én Haarlem heeft Bert Vissers (van de Haarlemse groep BENDER).

‘De wereld wacht op mij’ is het eerste boek van schrijver/muzikant Bert Vissers voor ‘grote mensen’ met 64 liedjes, verhalen en gedichten én een CD met 5 niet eerder uitgebrachte nummers. Het verschijnen ervan wordt gevierd met een feestelijke presentatie op de laatste dag van de ‘Kunstlijn Haarlem 2019’.

Bert Vissers leest een aantal van zijn gedichten en zingt en speelt diverse nummers van de CD ook met zijn bentgenoten van BENDER: Tom Bak (gitaar), Jos Caspers (contrabas) en Rodney Calis (trompet, slagwerk).

Onderdeel van het programma zijn o.a. ook een interview met Bert Vissers door radiomaker en uitgeverijredacteur Peter de Rijk en een gastoptreden van neo-Haarlemmer Lex Paleaux, auteur van de veelgelezen columns op Facebookpagina ‘Je bent Haarlemmer als…’ en romancier in spe.

Na afloop van het programma is er napraat en signeert Bert Vissers voor de liefhebbers zijn boek dat ter plekke kan worden aangeschaft.

Meer over Uitgeverij In de Knipscheer.