Laden Evenementen
muziek | zaterdag 30 apr 20:00 - 22:00

30 APR ’22 – JAZZX: FLORIS KAPPEYNE TRIO (LIVE & LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

FLORIS KAPPEYNE TRIO
Drie jonge, veel bekroonde jazzmusici; jazztraditie én nieuwe wegen

Hun eerste zeer succesvolle jazzX concert was in april 2018. Nu komt het Floris Kappeyne Trio terug met nieuw repertoire voor hun derde album. Het trio is in 2012 opgericht door de pianist. De bandleden hebben elkaar ontmoet in hun tienerjaren en spelen sindsdien samen.

Na de release van hun debuut album “Interchange” in 2018 bracht het trio “Synesthesia” uit in 2019. Sinds Floris zijn studie klassiek piano afrondde, werkt hij met zijn trio aan een nieuwe plaat in 2022.

Floris Kappeyne – piano en composities
Tijs Klaassen – bas
Wouter Kuhne – drums

LIVE-STREAM
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.