Laden Evenementen
muziek | maandag 30 jan 20:00 - 22:00

30 JAN ’23 – NIEUWE NOTEN THEATRAAL: DUO FIE SCHOUTEN, KATHARINA GROSS & AGOSTINHO SEQUIERA

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
30 JAN: Nwe Noten: standaard
12,50
57 beschikbaar
30 JAN: Nwe Noten: HlemPas
8,00
57 beschikbaar
30 JAN: Nwe Noten: jong<25jr
8,00
57 beschikbaar
30 JAN: Nwe Noten: livestream
5,00
250 beschikbaar

Musique de table is voor drie spelers die hun handen laten dansen (de Mey werkt veel met dansers en theatermakers); het duo van Jan van de Putte is als een gesprek tussen twee personen, dan weer gaan ze samen op, dan gaat het tak-tak heen en weer; het trio equilibrium is een rustgevende klankwereld met hele zachte geluiden die de drie instrumentalisten voortbrengen; de counting duets is voor twee stemmen, het is een spannend spel tussen de twee uitvoerders.

Programma
Thierry de Mey: musique de table (6 handen)
Jan van de Putte: The Gift (cello & basklarinet)
Seung-Won Oh: Equilibrium (cello, basklarinet & tam-tam)
Tom Johnson: counting duets (stemmen)

Over de musici
Het duo, bestaande uit basklarinettiste Fie Schouten en celliste Katharina Gross, wijdt zich aan hedendaags, internationaal repertoire, waarbij de beide instrumentalisten plezier hebben in het laten klinken van de lage frequenties, alle mogelijke geluiden, juist mengend of contrasterend en het invoegen van theatrale aspecten. Deze keer treden ze op met de Portugese percussionist Agostinho Sequiera die in 2020 de winnaar was van het prestigieuze Trompconcours, een internationaal percussieconcours.

Meer info en video, audio: http://fieschouten.nl/projects/duo-katharina-gross-fie-schouten/