Laden Evenementen
muziek | maandag 30 mrt 20:30 - 22:30

30 MRT ’20 – CONCERT: HÜBSCH, SCHUBERT & WIERBOS =GEANNULEERD

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aangekondigde maatregelen van de regering en het RIVM zijn alle activiteiten bij de Pletterij opgeschort tot 1 juni 2020.

Voor alle al aangeschafte tickets voor evenementen tot 1 juni zullen de kosten z.s.m. geretourneerd worden.

———– // ————

‘De lange termijn ontwikkeling van het universum’, muziek van Misha Mengelberg

Drie geweldige muzikanten brengen een programma dat deels is gewijd aan Misha Mengelberg. Componist, pianist en oprichter van het ICP Orkest. Een kleurrijk man die een grote rol heeft gespeeld in de wereld van de improvisatiemuziek.

Misha Mengelberg was een grillig musicus die zich niets aantrok van systemen en wetten, maar vanuit chaos tegendraadse muziek maakte.

Naast stukken van Misha speelt de groep eigen geimproviseerde composities. Hubsch, Schubert en Wierbos brengen muziek die verrast, vol humor, ernst en schoonheid is, maar die ook wild kan zijn. Muziek waarbij de drie musici laten horen dat zij hun instrument op en top beheersen. Soms doen ze er zelfs een dans bij. De luisteraar wacht een avontuurlijke avond.

– Carl Ludwig Hübsch – tuba, cmposities, arrangementen
– Matthias Schubert – saxen
– Wolter Wierbos – trombone

this band is sponsored by

 

 

 

 

 

 

English:

THE LONGRUN DEVELOPMENT OF THE UNIVERSE,
music of Misha Mengelberg

The three horn players move freely and at ease between simple or complex pieces, between Dutch humor and German thoroughness. This program is dedicated to Misha Mengelberg who changed the European Improvised Music with Coffee, Cigarets and his unique piano playing.

Hübsch’s Universe combine his music with their own compositions and – of course – with lots of improvisation.

The mix is wild, relentless and full of surprises: Here a noise storm, there a pleasant melody. What else do you need on your quest for danger and beauty?

– Carl Ludwig Hübsch – tuba, composition, arrangements
– Matthias Schubert – reeds
– Wolter Wierbos – trombone

Video: