Laden Evenementen
muziek | donderdag 30 sep 20:00 - 22:00

30 SEP ’21 – CONCERT: DENNIS WEIJERS (ACCORDEON & MODULAIRE SYTHESIZER)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 45 bezoekers binnen kunnen. Reservering of ticket via de website is vereist, evenals tonen van vaccinatie app of negatieve testuitslag.

Dennis Weijers speelt accordeon en modulaire synthesizers. Een combi die nog nooit is vertoond: het hout van de accordeon, samen met de futuristische lichtjes van de synthesizer.

Zijn studio staat vol met klassieke synthesizers en accordeons. Maar ook analoge drummachines, oude taperecorders en zelfs meetapparatuur. In juli 2021 bracht Dennis zijn album “Accordion and Modular Synthesizer” uit, met muziek van Steve Reich en Philip Glass.

Steve Reich  – “Variations for Winds, Strings and Keyboards” https://youtu.be/iGnZgsPNv4U
Philip Glass – “Glassworks No.4: Rubric” https://youtu.be/u4ymw76pfAw

Steve Reich zelf schreef hem: “This is a very different take on my piece. And it works”.

LIVE-STREAM -info & kosten
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. Je koopt een ticket/tickets via de website. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.