Laden Evenementen
muziek | maandag 31 aug 19:30 - 20:30

31 AUG ’20 – CONCERT (1e SESSIE): ZEQ-ATTACK 3 FT ROBERT-JAN STIPS (UITVERKOCHT)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

HELAAS UITVERKOCHT!

———– // ————

Vanwege de ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland werd deze Stemmingmakerij serie halverwege maart ineens het zwijgen opgelegd. Ondertussen mogen we weer voorzichtig verder en staan de laatste twee concerten in het najaarsprogramma.

Vanwege het geringe aantal zitplaatsen dat we momenteel kunnen aanbieden heeft de band aangeboden twee sessies te spelen. Alleen de 1e sessie wordt live gestreamd*.

———– // ————

ZEQ-ATTACK STEMMINGMAKERIJ SERIE 2020

ZEQ-Attack is het samenwerkingsproject van componist/pianist Ernst Oosterveld en contrabassist Quirijn Altena.

In een serie van vier concerten
1.   10 februari 2020 met Leo van Oostrom
2.   09 maart  2020 met Pete Harden en Saskia Lankhoorn
3.   31 augustus 2020 met Robert Jan Stips (twee sessies )
4.   07 september 2020 met David Kweksilber (twee sessies)

Robert Jan Stips

zijn zij muzikale gastheer van enkele bekende Nederlandse musici. In deze concerten improviseren zij in een elektronische context waarbij de computer, via door Oosterveld ontwikkelde software,

een volwaardig muzikale partner is. Dit uitgangspunt, waarbij muzikaal ‘denken en reageren’ worden versneld en veranderd leidt tot unieke sferen in ongehoorde klankwerelden.
Zie ook: ZEQ-Attack.com

Deze serie is mede tot stand gekomen door financiële steun van het Cultuurstimuleringsfonds van de Gemeente Haarlem, het Haarlemsche Muziekfonds en de Pletterij.

De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. We vragen een minimumbedrag van € 5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft!