Laden Evenementen
Event | dinsdag 31 aug 16:00 - 16:30

31 AUG ’21 – DE EPILOOG MET PAULINE J. VAN MUNSTER (GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Dit evenement: max. 15 bezoekers met placering. 

LIVESTREAM
U kunt de livestream gratis volgen via de homepage van de website van de Pletterij, de Facebook-pagina of het Youtube-kanaal.

WE ZIJN OPEN VOOR PUBLIEK – ALLEEN TOEGANG MET EEN VIA DE WEBSITE AANGESCHAFT TICKET OF NAV EEN TELEFONISCHE RESERVERING (023 – 542 3540)

DE EPILOOG
SPOTLIGHT OP BOEKEN

In de elfde aflevering van deze reeks is op 31augustus 2021 Pauline J. van Munster de gast in De Epiloog.

Als geen ander beheerst Pauline van Munster het vak om literatuur spannend te maken. Zo ook in haar jongste roman Hannah en ik  «Een waanzinnig verhaal… met prachtige pen… meer dan complimenten.»

De Epiloog is een wekelijkse livestream/podcast waarin In de Knipscheer-redacteur Peter de Rijk een-op-een in gesprek gaat met een schrijver van een recente, bijzondere roman. Soms zijn dat auteurs van Uitgeverij In de Knipscheer, soms van andere uitgeverijen. Peter de Rijk had 25 jaar bijna wekelijks een boekenprogramma met live-interviews met schrijvers, muzikanten en beeldend kunstenaars voor AmsterdamFM-Radio vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam.