Laden Evenementen
muziek | donderdag 04 apr 20:30 - 22:30

04 APR ’19 – (DUBBEL)CONCERT: MULTIVERS & 3TIMES7

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

3times7

3times7 bestaat uit Jorrit Westerhof  op gitaar, Marko Curcic op basgitaar en Aleksandar Škorić op slagwerk. Zij spelen lekker tegendraads. Een maalstroom van dwarse psychedelica, opwindende spanningsbogen die prompt zuigen van grillig tot melancholisch, plus de rokerige, bezopen klankkleuren van de blues. Het trio stond eerder al op festivals als North Sea Jazz, Festival Jazz International Rotterdam & Nijmegen en Rockit, en werkte onder meer samen met Eric Vloeimans, Martin Fondse, Oene van Geel en Morris Kliphuis. Hun debuut album ‘Squeeze the lemon’ dat in 2016 uitgebracht is, werd lovend ontvangen en hun tweede album komt in maart 2019 uit.

Multiverse (ALMEIDA / GIBSON/ FURTADO)

Multiverse wordt gevormd door de Braziliaanse saxofonist Yedo Gibson en de Portugese Gonçalo Almeida op contrabas en Vasco Furtado op drums.  Almeida, Gibson en Furtado bieden intensiteit in royale doses Dat doen ze niet alleen door hun voeten op het pedaal te zetten en een brandbare cocktail te creëren, maar ook door sterke punten te combineren met de contexten die hun collega’s nodig hebben. Afwisselende energieën en verfijnd minimalisme, compositie en improvisatie, de drie muzikanten spelen onder free jazz-contrasten en vervagen constant de grenzen tussen structuur en deconstructie. In 2018 werd hun eerste album uitgebracht op het Poolse label Multikulti Project.