Laden Evenementen
Event | dinsdag 05 feb 18:00 - 20:00

5 februari Verhalenrestaurant Goede voornemens. Dat ging goed fout! Uitverkocht

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het Verhalenrestaurant van 5 februari is uitverkocht!

In Nederland worden op veel plekken verhalen verteld en niet alleen door professionals.
Steeds vaker worden verhalenavonden georganiseerd voor mensen die het leuk vinden om op een podium voor publiek een verhaal te vertellen.
De verhalenavond is gebaseerd op het principe van ‘The Moth Storytelling’, ontstaan in New York.
Ook de Pletterij heeft sinds vorig seizoen een verhalenavond, een initiatief van Petra van Dam. Iedere eerste dinsdag van de maand kunnen maximaal vijf mensen in het restaurant van de Wereldkeuken op een klein podium een verhaal vertellen. Het verhaal mag niet langer dan 10 minuten duren en gaat over een vooraf bepaald thema. Het verhaal wordt begeleid door een muzikant die de tijd in de gaten houdt.

Om 18.00 uur kun je aanschuiven voor een ‘eenvoudige doch voedzame maaltijd’, die door enthousiaste vrijwilligers  wordt bereid. De maaltijd kost € 6,–.
De verhalen starten om 19.00 uur en zijn vrij toegankelijk.

Wil je vertellen, neem dan contact op met Petra van Dam. Tickets voor het luisteren naar de verhalen met of zonder maaltijd kun je via de Pletterij reserveren.

Het thema voor deze avond is: Goede voornemens, dat ging goed fout.

Hoe zijn jouw ervaringen met de goede voornemens die je je aan het begin van het jaar had: hoe vaak is het voorgekomen dat alles heel anders uitpakte? Kom en vertel erover in het Verhalenrestaurant.