Laden Evenementen
muziek | zaterdag 06 apr 20:30 - 22:30

6 april Try Out Bender met Mooi Begin

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

‘Mooi begin’ is een jubileumvoorstelling ter ere van het 10-jarig bestaan van Bender. Tien jaar waarin met veel succes langs podia en festivals is getoerd met eigen Nederlandstalige chansons. Liedjes die raken en ontroeren, liedjes ook vol vrolijkheid en levenslust.

In ‘Mooi begin’ nemen de heren van Bender het publiek mee naar enkele muzikanten en tekstschrijvers die hen oorspronkelijk hebben geïnspireerd. Liedjes van onder meer Paola Conte, Tom Waits, Herman van Veen,  Jacques Brel  en Victor Jara zijn op z’n Benderiaans en al dan niet hertaald te beluisteren.

Natuurlijk komt ook het eigen vertrouwde werk met enkele nieuwe ‘songs’ ruimschoots aan bod, naast een paar fraaie anekdotes uit ‘tien jaar Bender’ die toch écht verteld moeten worden.

Bender bestaat uit Bert Vissers (zang, piano, gitaar), Tom Bak (gitaar, zang), Jos Caspers (contrabas, zang) en Rodney Calis (trompet, bugel, percussie, melodica).

 

www.bendermuziek.nl