Laden Evenementen
Docu | donderdag 06 sep 20:00 - 22:00

6 september Docu Lab Makersborrel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

6 september gaat Docu Lab weer van start! ?

 

De vakantie loopt op z’n einde… het bier is gedronken…het feest is gefeest…We hebben weer zwoegen en ploegen voor de boeg!

Maar niet getreurd…Docu Lab maakt het begin van het einde leuk! Op donderdag 6 september is er de MAKERSBORREL van DOCU LAB

Creatieve duizendpoten, van audio, muziekdudes, animatie tot film en documakers kunnen elkaar treffen onder het genot van een biertje en een leuk programma…

Doe contacten op bij jou in de buurt… Netwerk je een slag in de rondte… Vier je creatieve bestaan…

MAKERSBORREL 6 september
20:00 uur in de Pletterij
Ben je erbij?
Neem je creatieve buddies vooral mee en spread the word!

 

Wat is docu Lab?

Docu Lab is het platform in de regio Haarlem voor documentairemakers. Door elkaar te leren kennen, te inspireren, te ondersteunen bij het maken en vertonen van documentaires. In samenwerking met Cultuur en debatcentrum De Pletterij organiseert Docu Lab om de twee maanden een documentaire avond waarin een maker uit de regio zijn of haar documentaire vertoont.

DocuLab

DocuLab, het Haarlemse podium voor talentvolle documentairemakers. Met verrassende documentaires, actuele thema's en verdiepende nagesprekken.