Laden Evenementen
Docu | donderdag 07 mrt 20:30 - 22:30

7 maart Docu Lab ANÂAQ van Mohamed Bouzia

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar
Op donderdag 7 maart presenteert Docu Lab de documentaire ‘ANÂAQ’ van Mohamed Bouzia, in de Pletterij in Haarlem. Voorafgaande aan deze Docu Lab avond kun je eten bij de Wereldkeuken Haarlem, gevestigd in het restaurant. Een driegangenmaaltijd kost € 22,50. Reserveren via de Wereldkeuken.

ANÂAQ (migreren) is een documentaire over de Marokkaanse migranten die hun geluk eerst beproefden in het door Frankrijk bezette Algerije en zich daarna aan de overtocht naar Europa waagden. De verhalen van de migranten in deze documentaire zijn uiteenlopend en veelal zeer inspirerend. Van harde werkers tot aan gelukzoekers. De honger naar het gezwegen verleden van deze migranten is groot. Het is immers deze generatie die de toekomst van de jongere generatie Nederlandse Marokkanen alhier mogelijk heeft gemaakt.

ANÂAQ  (64 min) is een film van Mohamed Bouzia & Kacem Achahboun, geproduceerd door Brahim Azamouri van Sharp Eye Media in opdracht van stichting Hiwaar.

Zie ook de Facebook pagina  van de makers.

 
De deuren zijn open vanaf 20:00 en het programma start om 20:30.
Na afloop zijn de makers aanwezig voor een Q&A.
Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.