Laden Evenementen
Event | dinsdag 07 sep 16:00 - 16:30

07 SEP ’21 – DE EPILOOG MET CLYDE LO A NJOE (GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

LIVESTREAM
U kunt de livestream gratis volgen via de homepage van de website van de Pletterij, de Facebook-pagina of het Youtube-kanaal.

Dit evenement: max. 15 bezoekers met placering.
WE ZIJN OPEN VOOR PUBLIEK – ALLEEN TOEGANG MET EEN VIA DE WEBSITE AANGESCHAFT TICKET OF NAV EEN TELEFONISCHE RESERVERING (023 – 542 3540)

DE EPILOOG
SPOTLIGHT OP BOEKEN

In de twaalfde aflevering van deze reeks is op 7 september 2021 Clyde Lo A Njoe de gast in De Epiloog.

Clyde Lo A Njoe  schrijft met Het dossier van de drakendoder een roman over misdaad, in het bijzonder over de snelle opkomst van de Chinese heroïnehandel in Amsterdam, en trakteert zijn lezer op een leeservaring van een andere orde dan hij gewoon is van een traditionele misdaadroman.

De Epiloog is een wekelijkse livestream/podcast waarin In de Knipscheer-redacteur Peter de Rijk een-op-een in gesprek gaat met een schrijver van een recente, bijzondere roman. Soms zijn dat auteurs van Uitgeverij In de Knipscheer, soms van andere uitgeverijen. Peter de Rijk had 25 jaar bijna wekelijks een boekenprogramma met live-interviews met schrijvers, muzikanten en beeldend kunstenaars voor AmsterdamFM-Radio vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam.