Laden Evenementen
Event | dinsdag 08 jun 16:00 - 17:00

08 JUN ’21 – DE EPILOOG MET ANNEL DE NORÉ (GRATIS LIVESTREAM)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

LIVESTREAM
U kunt de livestream gratis volgen via de homepage van de website van de Pletterij, de Facebook-pagina of het Youtube-kanaal.

DE EPILOOG
SPOTLIGHT OP BOEKEN

In de aflevering van 8 juni 2021 is Annel de Noré de gast in De Epiloog.

Annel de Noré (1950) debuteerde in 2000 met de roman De bruine zeemeermin (het beste Caraïbische debuut sinds Bea Vianen en Astrid H. Roemer).Inmiddels bouwt ze aan een imposant oeuvre en heeft ze bij Uitgeverij In de Knipscheer zes titels op haar naam staan met als voorlopig magnum opus Lambarosa dat anderhalf jaar geleden verscheen, een fascinerende versmelting van drie verhalen. De spotlight heeft nog veel te weinig gestaan op deze magnifieke roman, waarover ze zelf zegt: “De schepper van een roman is een god, een duivel, een goochelaar die wil dat je huilt, lacht, droomt, walgt.”

Aanvang livestream 16.00 uur.

De Epiloog is een wekelijkse livestream/podcast waarin In de Knipscheer-redacteur Peter de Rijk een-op-een in gesprek gaat met een schrijver van een recente, bijzondere roman. Soms zijn dat auteurs van Uitgeverij In de Knipscheer, soms van andere uitgeverijen. Peter de Rijk had 25 jaar bijna wekelijks een boekenprogramma met live-interviews met schrijvers, muzikanten en beeldend kunstenaars voor AmsterdamFM-Radio vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam.