Laden Evenementen
Event | zaterdag 16 jun 20:00 - 23:00

Apostrof Première (externe organisator)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

Filmer Joshua van ‘t Hoff presenteert op zaterdagavond 16 juni “Apostrof Première”, waar drie korte films vertoond zullen worden die hij heeft geregisseerd. Elke film is ongeveer 15 minuten lang. Joshua geeft bij iedere film een speciale presentatie. Na de vertoning van de films is er tijd om na te praten met een drankje.

Kaarten  á € 7,50 bestellen via  joshuavanthoff@hotmail.com    (dus niet via de website van de Pletterij)

Een korte inhoud van de films:

“A Divided Whole” (drama, 16 min.)

Een jonge vrouw voelt zich niet compleet en is op zoek naar zichzelf. Ze worstelt met haar persoonlijkheid, die zowel een introverte als een extraverte kant heeft. Voor haar zoektocht besluit ze om van beide kanten een personage te maken en verhalen te schrijven, met het doel dat de personages elkaar ontdekken en ontmoeten. Via deze weg hoopt zij zich compleet te gaan voelen.

“Accelerate” (drama/actie, 12 min.)

De versnelling van hardlopen naar sprinten is waar de hardloper in deze film voor leeft. Echter, een ziekte aan zijn hart maakt het voor hem levensgevaarlijk om door te gaan met deze passie. Hij mag niet meer hardlopen, maar dit kan hij onmogelijk accepteren. Zijn ziekte begint zijn leven volledig te beheersen, en hij zoekt naar een uitweg.

“The Path of the Greys” (sciencefiction/actie, 14 min.)

De Greys zijn een nieuwe orde van Force-gebruikers in het Star Wars-universum. Zij zijn Sith noch Jedi, en beweren het juiste pad van de Force te bewandelen. In de film onderwerpt een Grey-mentor zijn leerling aan een speciale proef, waarin lightsaber-vaardigheden en kennis over de Force worden getest. Echter, het is de leerling die een oude legende over de Force weet te ontrafelen.

 

Introductie van de films: