Laden Evenementen
Event | zondag 08 dec 14:00 - 17:00

08 DEC ’19 – BENEFIET CONCERT JOSHUA AARON & LEERLINGEN (+ try-out Reizigersverhalen) (externe organisator)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

Een heel bijzonder Haarlems evenement. Muzikaal plezier ten overvloede tijdens een concert voor en door jong en oud. De opbrengst van deze middag is geheel voor een goed doel.

Op zondag 8 december zal er in de Pletterij in Haarlem van alles te beleven zijn. Kids van allerlei leeftijden spelen in een bandje en jammen het dak eraf. Daarnaast zijn er pianoconcerten bij te wonen, uitgevoerd door de leerlingen van Joshua Aaron, toetsenist en componist van Haarlemse bodem en de leerlingen van zijn collega-docenten Wessel van Deursen en David Quakkelaar.

Na de pauze volgt er een optreden van Joshua en zijn band. Joshua werkte afgelopen jaren aan een theatershow genaamd Reizigersverhalen https://joshuaaaronmusic.com/reizigersverhalen/. Het zal de eerste keer zijn, dat de nieuwe theatershow te bewonderen is.

De opbrengst van het concert zal worden gedoneerd aan Refugio Animal Holbox > https://www.refugioanimalholbox.com/home-2 , gevestigd in Mexico. Joshua bezocht Refugio Animal eind 2018 en hij was zeer geraakt door het werk wat hier werd verricht. De Nederlandse dame, contactpersoon van het bedrijf, vertelde dat de organisatie spaart voor Röntgen-apparatuur en fatsoenlijk vervoer voor de dieren, die naar het ziekenhuis op het vaste land moeten. Met dit concert hopen we met z’n allen een bijdrage te leveren aan deze mooie doelstellingen.

Vanaf 3 januari 2020 tourt Joshua langs de Nederlandse theaters met zijn show. Een unieke mix van zijn muziek en waargebeurde reisverhalen die op een beeldende wijze worden verteld. Van een prachtige wandeling in de woestijn of een storm op zee, tot het verdwalen in de mistige hoge bergen. Je hoeft geen ervaren reiziger te zijn om het volledig te ervaren, want de muziek, binnen de grenzen van country en pop, en de verhalen zijn met elkaar verweven tijdens deze oprechte muziektheatervoorstelling met band en orkest.

Tickets á € 5,00 – reserveren via de Pletterij of via email: info@JoshuaAaronMusic.com