Laden Evenementen
muziek | donderdag 30 mrt 20:30 - 22:30

Bey.Ler.Bey – Een mix van Balkan en Turkse muziek en improvisaties (Fr)

Tickets

Wie zijn aanwezig

4 personen hebben zich aangemeld voor Bey.Ler.Bey – Een mix van Balkan en Turkse muziek en improvisaties (Fr)

  • Roelof Ruis
  • Wim Buhler
Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
30-03-17 Bey-Ler-Bey
10,00
Onbeperkt
30-03-17 Bey-Ler-Bey, Vrienden Pletterij
9,00
Onbeperkt
30-03-17 Bey-Ler-Bey, jonger dan 25 jaar
7,50
Onbeperkt

‘Het tegelijk virtuoze en gevoelige Franse Bey.Ler.Bey trio in de Pletterij speelt een optreden geïnspireerd door de klankkleuren van de Balkan, Turkije en de Orient.

De muzikanten Florian Demonsant, accordeon, Laurent Clouent, klarinet, en Wassim Halal, percussie (darbuka en daf),  treden buiten de gebaande paden, nemen risico’s en verleggen de grenzen van hun instrumenten. Het voornaamste doel van Bey.Ler.Ber is het creëren van een eigen wereld, van poëtische momenten tot virtuoze interacties. De nieuwe grenzen die ze in hun muziek opwerpen worden direct weer overschreden uit een verlangen om een gebied te betreden waar geïmproviseerde muziek een eigen identiteit heeft maar wel degelijk is geworteld in de traditionele muziek van de Balkan en Oriënt.

De muziek is, zoals het trio zelf zegt, toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is naar een “eenvoudig, krankzinnig en inspirerend universum”.