Laden Evenementen
muziek | woensdag 20 dec 20:30 - 22:30

Dash! met speciale gasten Joshua Samson, Joost Buis, Michael Moore en Jasper Stadhouders

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

DASH! – Maarten Ornstein (saxofoon) Alex Oele (basgitaar) en Eric Hoeke (drums)

Speciale gasten: Joshua Samson (percussie) Joost Buis (trombone) Michael Moore (saxofoon) en Jasper Stadhouders (gitaar)

Live uitvoering van de Suite DASH! Off.

DASH! is het dynamische free-funk trio van saxofonist en klarinettist Maarten Ornstein, samen met bassist Alex Oele en drummer Erici Hoeke. Ooit in 2004 begonnen als octet dat door de pers werd omschreven als ‘Frank Zappa op 78 toeren’ maakte DASH! in 2012 een doorstart als trio waarin vrije improvisatie, loepzuiver samenspel en vooral heel veel speelplezier centraal staan. Het overgrote deel van de composities is van Maarten Ornstein; melodische muziek die veel aanknopingspunten geeft om vrij mee om te gaan op het podium. DASH! werkt regelmatig met speciale gasten, zoals in 2012 in het project ‘From Sun Ra to Bollywood Funk’ en recentelijk nog met het Pauni Trio. Sinds 2012 bracht het trio twee albums uit: Lowpass Heroes (2013) en DASH! Off (2015). Op het laatste album zijn Joshua Samson, Jasper Stadhouders, Michael Moore en Joost Buis te horen als speciale gasten.