Laden Evenementen
Debat | dinsdag 22 nov 19:30 - 21:30

Debat in de Bibliotheek: Moeten burgemeesters de wereld regeren?

Tickets

Wie zijn aanwezig

4 personen hebben zich aangemeld voor Debat in de Bibliotheek: Moeten burgemeesters de wereld regeren?

  • Dieke van Eeden
  • jan van de Manakker
Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
22-11-16 debat in bibliotheek
0,00
20 beschikbaar

In het kader van de landelijke campagne Nederland leest, waarvan het thema dit jaar “Democratie” is, organiseert de Bibliotheek Zuid-Kennemerland samen met de Pletterij een debat tussen burgemeesters uit Zuid-Kennemerland onder de titel

Moeten burgemeesters de wereld regeren?

Het debat vindt plaats op dinsdag 22 november 2016 en wordt gehouden in de Bibliotheek Haarlem, Centrum van 19:30 – 21:30 uur. Burgemeesters gaan onder leiding van Jan van Eeden met elkaar in gesprek over de lokale democratie zoals drugsbeleid, lokale referenda en last but not least de dromen van de burgemeesters. Het debat is gratis bij te wonen en vindt plaats in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstaat 32). Wil je bij dit bijzondere debat aanwezig zijn? Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. De toegang is gratis.

Meer informatie>>>

De burgemeesters van Hillegom, Haarlem en Bloemendaal nemen deel aan dit debat.

De burgemeesters van Hillegim, Haarlem en Bloemendaal

Ook wordt op deze avond een plaquette als eerbetoon aan de Haarlemse journalist en verzetsstrijder Lex Althoff opnieuw onthuld. Deze plaquette krijgt na de onthulling in 1951 in de Stadsbibliotheek aan het Prinsenhof weer een plek in de Bibliotheek. Lees hier meer over Lex Althoff.

Bibliotheek Zuid-Kennemerland

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is een modern kenniscentrum met toegang tot verhalen, informatie en cultuur. Zij stimuleert het plezier, de ontwikkeling en ontplooiing van burgers in de lokale samenleving en speelt als ontmoetingsplaats een belangrijke rol bij de sociale binding.

https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl