Laden Evenementen
Debat | dinsdag 04 jul 20:00 - 22:00

Debat over Parkeer Referendum Haarlem

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
04-07-17 Parkeerreferendum
0,00
Onbeperkt

Vanuit een onafhankelijke positie  zoomt de Pletterij  4 juli in op het parkeerreferendum van 19 juli. Er komen twee onderwerpen aan de orde: de ervaringen elders met het digitaal parkeren in plaats van de papieren bezoekersschijf en de advisering van de wijkraden in het gelopen traject.

Jan Kant, medewerker van de gemeente Alkmaar komt vertellen hoe het in Alkmaar werkt. Immers, je kunt mooi praten vanaf de tekentafel en over de theorie maar de praktijk heeft het laatste woord. Daarbij zal onder andere aan de orde komen hoe het gesprek met de stad over het nieuwe beleid is gevoerd en welke reacties het nieuwe beleid heeft opgeleverd. Maar we zijn ook benieuwd naar het financieel voordeel voor de gemeente en welk risico aangrenzende wijken lopen waar het beleid (nog) niet geldt.

Verder richten we ons op de positie van de wijkraden in het parkeerdebat, niet alleen de direct betrokken wijkraden in het centrum en aangrenzende wijken, maar juist ook die uit de rest van de stad. Wij nodigen allen uit en vragen hun mening en adviezen. Aan het eind van de avond kleuren we de kaart van Haarlem in met de adviezen van de wijkraden. Na het referendum kunnen we kijken of de kiezers dezelfde mening waren toegedaan.

Wijkraadsleden, geïnteresseerden, raadsleden, iedereen is welkom op deze avond.