Laden Evenementen
Debat | dinsdag 21 nov 20:00 - 22:00

Debatcafé met burgemeester Wienen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Pletterij Debatcafé: een maandelijks gevarieerd programma met veel nieuws, interviews, muziek, columns, poëzie en debat. De leiding van het Debatcafé is in handen van Annemieke Windt en Erwino Ouwerkerk.

Hoofdgast is vanavond Burgemeester Wienen. Hij is nu ruim een jaar burgemeester in onze stad. Erwino en Annemieke vragen hem hoe het gaat, wat hem opvalt, tegenvalt, verrast, frustreert en blij maakt.

Verder een interview met Moussa Aynan. Wat gaat hij doen? Een nieuwe stadspartij?

Dock heeft als themamaand: ‘Meer doen met weinig poen.’ Veel mensen, en echt niet alleen mensen met lage inkomens, hebben geldstress als de ‘r’ van rood staan bij de bank in de maand is. Hoe kun je beter omgaan met geldstress. DOCK heeft tips.

Frederique Janss, directeur Bureau Discriminatiezaken Kennemerland komt vertellen over tien jaar Pink Panel en het onderzoek naar het veiligheidsgevoel onder lesbiënes, homo- en biseksuelen en transgenders (LHBT’s) in Kennemerland.