Laden Evenementen
Docu | zaterdag 09 sep 19:00 - 22:00

Docu Lab Film & Food Festival tijdens Haarlem Cultuur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
09-09-17 Doculab: Film & Food Festival
25,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Docu Lab presenteert haar eerste festival!

Omdat het Haarlem Cultuur Festival deze dag de stad vult, omdat bij de Pletterij Debat en Cultuur het seizoen weer geopend is, en omdat Docu Lab 1 jaar bestaat, is er genoeg reden voor een feestje. Een feestje in een speciaal jasje.

De Wereldkeuken, Pletterij Debat en Cultuur en Docu Lab werken samen om het Film & Food Festival te organiseren.

Dat betekent:

drie gangen overheerlijk eten, een speciaal muzikaal optreden van Enter The Fat Dragon, en – maar liefst – 5 (korte en iets langere) films!

Susanne Opstal vertoont haar docu “Nowhere Place”, Yara Hannema’s oma wordt in het zonnetje gezet met “Een dag uit het leven van mijn oma”, Jeroen Hoenselaar’s “Time Traveller” is te zien, en de uitkomst van Docu Lab’s deelname aan het 48 Hour Amsterdam wedstrijd in juni.

En dit alles voor slechts €25,- (excl. bier, wijn, etc.). Toegang uitsluitend met reservering, dus boek nu om er bij te zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar tot donderdag 7 september.

Om 18:30 Pletterij opent haar deuren en om

19:00 start het programma met een welkom door onze gastheer Thijs Launspach.

De avond zal tot uiterlijk 22:00 duren.

Beleef een avond vol visuele prikkels, muzikale verrassingen en speciale gerechten om nooit te vergeten!

 

Voor vragen kan je mailen naar: info@doculab.nl

Of een privé berichtje sturen naar Docu Lab.

Voorpret:

 

Docu Lab nodigt je graag uit bij deze start van het nieuwe cultureel seizoen. Dit netwerk van Haarlemse film- en documakers bestaat nu 1 jaar in deze vorm en is nog steeds aan het uitbreiden. Behalve maandelijks documentaire vertoningen, organiseert Docu Lab masterclasses, filmwedstrijden, makersborrels, en in de toekomst nog meer op productioneel vlak. Langs komen of mee doen met dit creatieve platform kan door een mailtje te sturen naar info@doculab.nl of een kijkje te nemen op onze website: www.doculab.nl.

Meer informatie over Haarlem Cultuurfestival