Laden Evenementen
Docu | donderdag 05 okt 20:30 - 22:30

Docu Lab – Masterclass geluidstovenaar Daan Arisz

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
05-10-17 Docu Lab - Masterclass Daan Arisz
inclusief koffie en thee
15,00
Onbeperkt
Op 5 oktober heeft Docu Lab een bijzondere gast: geluidstovenaar Daan Arisz komt een masterclass audionnabewerking geven. In twee volgepakte uren vertelt hij je alle geheimen van het geluidsvak. Vragen die Daan zal beantwoorden zijn onder meer:
  • Hoe kun je het beste de audio voor je docu of film bewerken?
  • Wat doe je als je geen geluidsman tot je beschikking hebt, maar wél goed geluid wilt?
  • Wat moet je doen als je ongemerkt zonder plofkap in de wind hebt gestaan?
  • Hoe combineer je speld– en hengel-geluid?
  • Wat doe je als je opeens het geluid van een knorrende varken toe moet voegen aan je mix?
 docu lab logoDocu lab is een community van jonge documentairemakers, die een binding hebben met de stad Haarlem. De Pletterij biedt deze groep een platform om op de eerste donderdag van de maand een documentaire vertonen in de Pletterij. De groep bepaalt met elkaar het thema van de avond en op welke manier dat vorm krijgt. Zo kan het zijn dat er een lange documentaire wordt vertoond met gesprekken achteraf, maar het het ook gaan om drie korte films van verschillende makers. Om de documentaire heen wordt een randprogramma samengesteld, dat relatie heeft met het thema van de film. Het format van de docu lab-avonden ligt dus niet vast.
Daan-Arisz

Daan Arisz

| facebook

Daan Arisz is ruim tien jaar werkzaam in Hilversum als audio engineer. In deze tijd heeft hij talloze documentaires, films, trailers, commercials en televisieprogramma’s van geluid voorzien.