Laden Evenementen
Docu | donderdag 22 feb 20:30 - 22:30

Docu Lab & Nieuwe Vide present: CINECLUB SHORTS

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar
Filmstill van Glance, Nouf Rafea, 2018 

Nieuwe Vide’s Cineclub is een filmclub die uit workshops, publieke bijeenkomsten en screenings bestaat. Het programma van de tweede editie heeft tot doel om een platform te bieden aan makers van wie het leven recent is veranderd door te vluchten. De leden van Cineclub’s tweede editie hebben zich recent in Nederland gevestigd en komen uit Rusland, Iran en Syrië.
Tijdens het publieke programma ‘CINECLUB SHORTS’ op donderdag 22 februari, is bij Docu Lab van de Pletterij  in Haarlem het resultaat te zien van de korte films die Masood Benozadeh, Nouf Rafea, Saji Khazrai, Bayan Jouma en Jameel Arsheed, onder begeleiding van Katayoun Arian en in samenwerking met Docu Lab en Zoomintv, hebben gemaakt.
 

Iedereen is van harte welkom vanaf 20.00 uur op Lange Herenvest 122 in Haarlem. Naast de screening staat er ook een Q&A met de makers op het programma.

Het is mogelijk om vooraf te eten bij de Wereldkeuken (bij de Pletterij, op hetzelfde adres).
Reserveringen voor de Wereldkeuken maakt u hier: http://www.wereldkeukenhaarlem.nl/
Programma Docu Lab en Nieuwe Vide present: CINECLUB SHORTS
Diner Wereldkeuken: 18.00 uur

Inloop CINECLUB SHORTS: 20.00 uur. Start programma: 20.30 uur

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

 

           docu lab logo

Docu Lab is een community van jonge documentairemakers, die een binding hebben met de stad Haarlem. De Pletterij biedt deze groep een platform om op de eerste donderdag van de maand een documentaire vertonen in de Pletterij. De groep bepaalt met elkaar het thema van de avond en op welke manier dat vorm krijgt. Zo kan het zijn dat er een lange documentaire wordt vertoond met gesprekken achteraf, maar het het ook gaan om drie korte films van verschillende makers. Om de documentaire heen wordt een randprogramma samengesteld, dat relatie heeft met het thema van de film. Het format van de Docu Lab-avonden ligt dus niet vast.

DocuLab

DocuLab, het Haarlemse podium voor talentvolle documentairemakers. Met verrassende documentaires, actuele thema's en verdiepende nagesprekken.

Nieuwe Vide