Laden Evenementen
Debat | zondag 25 mrt 16:00 - 18:00

Docu Lab presenteert Labgasten met Tom de Haan

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Dit jaar presenteert Docu Lab een nieuw programma: Labgasten. Dat is net zoiets als Zomergasten, maar dan in de winter en met spraakmakende Haarlemse gasten.

 

Een diepte-interview met psycholoog en schrijver Thijs Launspach aan de hand van door de gast gekozen fragmenten, waarbij de diepgang niet wordt geschuwd en de grote onderwerpen worden aangesneden.

 

 

 

 

 

De eerste gast is de jonge stadsdominee Tom de Haan.

Tom is dominee, rockmuzikant en een drijvende kracht in de Haarlemse creatieve scene. Verwacht een gesprek over geloven en niet geloven, over filosofie, creativiteit en de verhalen die ons mens maken.

 

Labgasten wordt live met camera’s geregistreerd. Daarom is het aantal mensen in het publiek beperkt tot 25. Het kan ook zijn dat het gesprek soms moet worden gepauzeerd.

DocuLab

DocuLab, het Haarlemse podium voor talentvolle documentairemakers. Met verrassende documentaires, actuele thema's en verdiepende nagesprekken.