Laden Evenementen
muziek | maandag 02 mei 20:30 - 22:30

Dubbel Sessies – Yorick van Norden & Sue the Night – A special tribute to David Bowie

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

Twee Haarlemse talenten met één gezamenlijke inspirator. Daar moet toch een geweldige avond mee te vullen zijn?

Dat dachten Haerlems Bodem en de Pletterij ook! Daarom, op 2 mei in de Pletterij in Haarlem, de eerste editie van Dubbel Sessies!

Yorick van Norden en Sue the Night zullen op deze avond solo eigen werk spelen en daarnaast een ode brengen aan hun gezamenlijke held David Bowie. Dat is gelijk een goede primeur: niet alleen omdat de samenstelling van Suus, Yorick en Bowie gewoon goed klopt, maar ook omdat we weten dat ze het al te druk hebben. Zo heeft Yorick in oktober vorig jaar zijn debuutalbum ‘Happy Hunting Ground’ uitgebracht en is hij alweer bezig met nieuw materiaal en zich aan het voorbereiden op een reeks optredens, waaronder dat van Bevrijdingspop. Suus is op haar beurt ook bezig met een nieuwe plaat, heeft net het nummer ‘The World Below’ uitgebracht en speelt op 4 mei met het Kennemer Jeugd Orkest voor het Herdenkingsconcert, en 5 mei op Mainstage Bevrijdingspop. Deze bijzondere avond is voor allebei dan ook een lekkere opwarmer!

Dubbel Sessies brengt je een avond vol muziek. Solo hun eigen werk, oud en nieuw, werk van Bowie en misschien zelfs wat samen. We gaan nog niet alles verklappen, dus koop een kaart, ga er heen en geniet van dit speciale optreden.

Meer info? Haerlemsbodem.nl.