Laden Evenementen
Event | zaterdag 08 apr 20:00 - 22:00

Frank Ong-Alok over zijn nieuwe boek en cd

Tickets

Wie zijn aanwezig

6 personen hebben zich aangemeld voor Frank Ong-Alok over zijn nieuwe boek en cd

  • Anil Patandin
  • Mariella Steeman
  • wil beek
  • Lia Tierie
Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
08-04-17 Frank Ong Alok
inclusief gratis consumptie
5,00
Onbeperkt

Muzikant Frank Ong-Alok kwam op jeugdige leeftijd van Suriname naar Nederland. Hij studeerde klassiek gitaar aan het Rotterdams conservatorium bij Jorge Oraison. Zijn muzikale ontwikkeling wortelt in beide landen en komt samen in ‘Acoustic World Fusion’, een akoestische mix van latin, jazz, pop, blues, folk en worldbeat. In ‘Mijn God mijn God Waarom heb ik u verlaten?’ haalt Frank Ong-Alok herinneringen op aan zijn jonge jaren in Suriname. Op de gelijknamige cd horen we die Caraïbische invloed terug in Surinaamse klassiekers als Alen, Jerusalem en M’e go bai wan kaw en in eigen composities in het Sranantongo als Kresneti wi de viere en Watraston. Maar ook Ong-Aloks westerse helft komt aan bod in eigen teksten op nummers van o.a. John Denver, Don McLean, David Gates, Charles Aznavour.

Op zaterdag 8 april wordt Frank Ong-Alok geïnterviewd door Peter de Rijk. Ter illustratie van het verhaal zal Frank Ong-Alok tussendoor en na afloop van het interview als singer-songwriter een aantal nummers in akoestische versies ten gehore brengen met ook zang van Fleur Tolman.

Voorts met gastoptredens van Oscar Harris (zang), Ronald Snijders (fluit) en Hakim (percussie).

En als voorproef een oudere opname, niet op de nieuwe cd: