Laden Evenementen
Debat | woensdag 14 jun 19:30 - 22:00

GroenLinks Haarlem – Debat Basisinfrastructuur: Eigen kracht: mythe of mogelijkheid?

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
14-06-17 GroenLinks - basisinfrastructuur
Kaarten via glh-fractie@haarlem.nl
0,00
Onbeperkt

Haarlem heeft nu twee jaar ervaring met de Basisinfrastructuur: de maatschappelijke ondersteuning, voorzieningen en activiteiten die Haarlemmers in staat moeten stellen om zelfstandig te functioneren. Denk aan Sociaal Wijkteams, BUUV, vrijwilligerswerk, sportclubs etc.

Kan de burger het zelf? Of is de professional onmisbaar? In 2018 worden er nieuwe keuzes gemaakt. Welke keuzes maken we? Welke voorzieningen en activiteiten voldoen aan de wensen? Wat is er bereikt? Wat gaat er goed? Wat kan of moet beter? En welke rol spelen professionele organisaties nog of laten we het grotendeels over aan de burgers (eigen kracht)?

Eigen kracht: mythe of mogelijkheid? Deze en andere vragen over het sociaal domein staan centraal tijdens het debat ‘Eigen kracht: mythe of mogelijkheid?’ op woensdag 14 juni vanaf 19.30 uur. Een debat met deskundigen, mensen uit de praktijk en politici, over de huidige en de gewenste kwaliteit van voorzieningen voor zorg en welzijn.

Voor het debat zijn drie gastsprekers vanuit het onderzoeksveld en praktijk uitgenodigd:

· Marcel Spierts: zelfstandig onderzoeker en adviseur.

· Jonathan Berg: medisch antropoloog en onderzoeker.

· Marcella van Vloten: ervaringsdeskundige: opgroeien in armoede en opvoeden van een zoon met een beperking.

Het debat staat onder leiding van Tenda Hoffmans, oud-fractievoorzitter GroenLinks Haarlem. Zij gaat met de aanwezigen in gesprek over wat goed gaat en wat beter kan of moet.

Aanmelden vóór 12 juni as. Wees erbij! De toegang is gratis en aanmelden kan tot 12 juni via glh-fractie@haarlem.nl. De zaal is open vanaf 19.00 uur; we starten om 19.30 uur.

 

Tenda Hoffmans, gespreksleider