Laden Evenementen
muziek | donderdag 17 aug 22:00 - 23:00

Haarlem Jazz & More 2017 – The Nordanians!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Reserveren niet mogelijk
0,00
Onbeperkt

In de Pletterij het enige echte Jazz podium tijdens Haarlem Jazz & More 2017.

 

The Nordanians!

Geboren in Amsterdam-noord maar met klanken van over de gehele wereld, dat zijn The Nordanians. Met Boy Edgarprijswinnaar Oene van Geel (viool), Mark Tuinsta (gitaar) en Europees meester op zijn instrument Niti Ranjan Biswas (tabla). Met een mix van traditionele raga’s, dansbare funk en intieme kamermuziek. De eerste cd Tabla Rasa verscheen in 2011 en de nieuwe cd Dr Mysore is net uit!
De Volkskrant noemt de band ‘Een driekoppig monster met de achteloze lichtvoetigheid van een ballerina’ en jazzjournalist Vera Vingerhoeds schrijft ‘Live maken the Nordanians dit alles ook helemaal waar; hun concerten zijn vol van energie en overtuigen ieder publiek.’ 
The Nordanians: Oene van Geel– altviool, Mark Tuinstra– gitaar en Niti Ranjan Biswas– tabla.

Zie ook http://nordanians.com/

 

 

Na afloop tot 24.00 uur afterparty met DJ Joost Verhagen.

Na het concert, in de pauze en aan het einde van de avond draait DJ Joost Verhagen. Speciaal voor Haarlem Jazz & More heeft hij een set voorbereid, bestaande uit soul, funk en jazz, afgewisseld met groovende fusion, stampende punkjazz, exotische afrobeat en dansbare electronica.

Haarlem Jazz & More

Haarlem Jazz & More is 10 mei 2012 opgericht met als doel het behouden en uitbreiden van het muziekfestival Haarlem Jazz voor de stad Haarlem. ‘& More’ is toegevoegd aan de festivalnaam om een breder publiek te kunnen aanspreken.