Laden Evenementen
Debat | vrijdag 14 okt 19:30 - 22:00

Haarlem wil een Nationaal ZorgFonds

Tickets

Wie zijn aanwezig

5 personen hebben zich aangemeld voor Haarlem wil een Nationaal ZorgFonds

  • Angelique de Boer
  • Angela Gresnigt
  • George de Haan
  • Dennis jongejan
Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
14-10-16 Nationale Zorgfonds
0,00
Onbeperkt

In Nederland moet je kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Zo simpel is het. Maar er staat een boete van € 385,- op ziek zijn: het eigen risico. De zorg is veel te bureaucratisch. En aan de marketing van zorgverzekeraars en het jaarlijkse overstapcircus worden miljarden verspild. De kwaliteit gaat omlaag, de kosten omhoog.

zorgfondsDat moet anders. Wij zeggen: schaf de zorgverzekeraars af en zet één Nationaal ZorgFonds op. Zonder onnodige bureaucratie en geldverslindende concurrentie. En zonder eigen risico!

 

Vrijdagavond 14 oktober 2016 organiseert

“Haarlem wil een Nationaal ZorgFonds”

een bijeenkomst.

 

met supporters, experts, activisten en voor iedereen uit de regio die benieuwd is naar onze campagne en naar het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Neem je vrienden, familie of collega’s mee. Samen zetten we een volgende stap op weg naar betere zorg. Voor iedereen in Nederland.

De toegang is gratis en aanmelden is mogelijk op  haarlem@sp.nl De zaal is open vanaf 19.00 uur. We starten om 19.30 uur. www.nationaalzorgfonds.nl