Laden Evenementen
muziek | woensdag 25 apr 20:30 - 22:30

Impro sessie – Timon Koomen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Woensdag 25 april vindt er wederom een Impro Sessie avond plaats in de Pletterij. Deze wordt samengesteld door een gastmusicus die andere kunstenaars/musici uitnodigt.

Deze avond zijn Timon en Daniël Koomen de samenstellers.

 

Timon Koomen is een veelzijdig gitarist, niet gebonden aan genres, met een grote voorliefde voor improvisatie. Zijn grote voorbeelden zijn Bill Frisell, Frank Zappa en John Lennon. Met de band Kapok speelde hij o.a. op Oerol, North Sea Jazz en festivals in het buitenland.

 

Zijn broer, producer Daniël Koomen maakt onder de naam Manedan elektronische muziek waarbij samples van oude (jazz)platen het startpunt zijn. Gewapend met synth, een batterij aan effecten en drums creëert hij sferische klankbeelden die zomaar kunnen omslaan in vuige, noisy beats.

 

 

De tweede set is een open podium. Iedereen is welkom, dus neem je instrument mee!

De zaal gaat open om 20.00 uur en de sessies zijn afgelopen rond 22.30 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is zeer welkom.

.