Laden Evenementen
muziek | zondag 19 mrt 16:00 - 19:00

Jazz-X: Robert Koemans Trio: melodische jazz

Tickets

Wie zijn aanwezig

15 personen hebben zich aangemeld voor Jazz-X: Robert Koemans Trio: melodische jazz

  • F.E.J. Geldermans
  • G Borghardt
  • Joke Helderman
  • Linda Porsius
  • Ineke Pieters
  • Henk Gosewehr
Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
19-03-17 Jazz X
10,00
Onbeperkt
19-03-17 Jazz X, concert en maaltijd
17,50
Onbeperkt
19-03-17 Jazz X, jonger dan 25 jaar
7,50
Onbeperkt

Frisse, energieke sound en geraffineerd samenspel. De traditierijke piano trio bezetting biedt Robert Koemans een uitgelezen kans om de diverse elementen van samenspel verder uit te diepen en tegelijkertijd maximaal zijn eigen muzikale stempel te drukken. In zijn repertoire wisselt het trio arrangementen van stukken uit het Great American Songbook af met eigen composities, waarin de verschillende klanken van de trio bezetting verder worden onderzocht. Het leverde het trio een uitnodiging op voor de Conservatorium Talent Award op Jazz in Duketown en een publieksprijs en tweede plaats in de Leidse Jazz Award.

Robert Koemans Trio:
Robert Koemans – Piano/composities,
Matheus Nicolaiewsky – bas,
Willem Romers – Drums

Het concert begint om 16.00 uur. De toegang bedraagt € 10,00. Voor jongeren onder de 25 jaar is de prijs € 7,50. Na afloop kunnen de bezoekers aanschuiven voor een vegetarische maaltijd bij Jazz X Eetcafé. Een driegangenmenu kost € 7,50. U bent dus voor € 17,50 verzekerd van een inspirerend concert en een volledige maaltijd.

over jazz-x:

Na bezuinigingen zijn veel jazzpodia gesloten. Jonge jazzmusici kunnen wel terecht op commerciële podia, maar daar is de muziekkeuze bij voorkeur mainstream.
jazz-X concerten daarentegen zijn kleinschalige luisterconcerten, waar jonge jazz musici hun eigen composities spelen. Zo willen wij de voortdurende vernieuwing van de cultuur stimuleren. Dat is ons inziens een belangrijke voorwaarde voor een gezonde, open maatschappij.
jazz-X is in 2014 geïnitieerd door de Lions Club Velsen en werkt momenteel als een zelfstandig open platform, waaraan zowel lions als niet-lions deelnemen.

Facebook jazz X