Laden Evenementen
muziek | zondag 21 jan 16:00 - 18:00

jazzX – Tommy Moustache

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

De rauwe jazz van deze band heeft misschien nog het meeste weg van een schizofrene trip met jazz, funk en rockingrediënten. Muziek met meedogenloze ritmewisselingen, zompige grooves en onwaarschijnlijke genre-uitstapjes.

In 2014 verwarde de Rotterdamse band het publiek met hun debuutalbum. Een eigenzinnig album, waarin de draak werd gestoken met de denkbeeldige besnorde figuur Tommy. Daarna volgde successen op bekende podia en festivals zoals het North Sea Jazz, Jazz International, het Concertgebouw en won de band de publieksprijs van de Dutch Jazz Competition 2016.

In 2017 heeft de band “EGO” uitgebracht. In tegenstelling tot hun debuut, stappen ze nu zelf in de schijnwerpers met deze megalomane ode aan henzelf. Volgens de heren is EGO is niet slechts een album, maar een complete levensstijl.

  • One of the most striking bands in Dutch jazz. – Muziekweb
  • Frank Zappa knew it: ´Jazz isn´t dead, it only smells funny.´- Rifraf
  • The band shifts effortlessly from luscious grooves and invigorating funk to rocking blues, without the slightest lapse in intensity.- Popunie
  • Hard, rocking jazz that deliver a punch.- Jazzflits
  • Tommy Moustache provides the jazz world with a band able to build bridges to an even wider audience.- White Room Reviews

Bandleden: Jasper van Damme (sax), Jorn ten Hoopen (gitaar), Bas Kloosterman (basgitaar), Mark van Kersbergen (drums)

 

Dit concert is gratis voor leden van We Are Public op vertoon van de WAP-Pas