Laden Evenementen
Debat | woensdag 09 nov 20:00 - 22:00

Jongerendebat: WAAR KOM JE VERDER MEE: MOTIVATIE OF TALENT? +BOEKPRESENTATIE SKILLZ VAN AIK KRAMER

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
09-11-16 SKILLZ
0,00
Onbeperkt
Hoe staan jongeren van nu in de wereld en welke vaardigheden hebben ze nodig om hun wensen in vervulling te laten gaan? Aik Kramer schreef er een boek over: SKILZZ. Een boek gebaseerd op 10 jaar coach-ervaring. Een tipje van de sluier: het boek handelt niet alleen over het belang van doelen stellen, maar ook over de kunst om deze doelen te bereiken!

• 20.00 uur Welkomstwoord

• 20.10 uur Op deze feestelijke avond wordt de boekpresentatie voorafgegaan door een debat over jongeren van nu en hun leefwereld, met niemand minder dan: JONGEREN

Vervolgens

• 20.45 uur Aik Kramer, auteur, jongerencoach en eigenaar van coachingsbureau Generation Why legt uit waarom hij het boek heeft geschreven, vertelt welke thema’s hij in het het boek aansnijdt en zet de jongeren die aan het boek hebben meegewerkt in het zonnetje.

Daarna

 • 21.15 uur Op ludieke wijze wordt het boek SKILZZ gelanceerd ism met onder meer de rector van een Haarlemse middelbare school

Ten slotte

• 20.30 uur Natuurlijk eindigt de avond met een gezellige borrel en muziek. We weten dan wat in het leven belangrijker is: Motivatie of Talent!

sklizzboekBoeken met korting en gratis boeken voor scholen

Alleen op deze avond kunnen bezoekers voor de helft van de boekhandelsprijs een boek aanschaffen (één boek per persoon). Bovendien: elke vertegenwoordiger van een scholengemeenschap krijgt het recht op 5 gratis boeken. (Indien de boeken worden uitgedeeld aan leerlingen die beloven het boek te lezen en in de eerste helft van december hun mening te geven tijdens een gesprek met de auteur.)

titel Skillz vaardigheden en verhalen voor jongeren
auteur Aik Kramer
prijs € 32,50
onderwerp 9 actuele thema’s waar jongeren van nu hun voordeel mee kunnen doen
omvang 172 pagina’s
bestellingen vanaf 9 november bij Saam uitgeverij (saamuitgeverij.nl).
Scholen en instellingen ontvangen bij collectieve inkoop een aantrekkelijke korting (iom de uitgever).
over de auteur Aik Kramer schreef eerder samen met Thijs Launspach Quarterlife (uitgeverij Bert Bakker) 

De avonden worden georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Generation Why en Haarlemse jongerenwerkers.