Laden Evenementen
muziek | zaterdag 18 feb 20:30 - 22:30

PIANO CLOUD LIVE: Bruno Sanfilippo en Lorenzo Masotto verkennen de grenzen van klassieke- , lichte -en popmuziek.

Tickets

Wie zijn aanwezig

14 personen hebben zich aangemeld voor PIANO CLOUD LIVE: Bruno Sanfilippo en Lorenzo Masotto verkennen de grenzen van klassieke- , lichte -en popmuziek.

  • René Jonkers
  • Kim Gallo
  • Martine de Man
  • Tim Newman
  • liesbeth van der Maat
  • yvon van reisen
  • petra van wezel
Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
18-02-17 Bruno Sanfilippo en Lorenzo Masotto
10,00
Onbeperkt
18-02-17 Bruno Sanfilippo en Lorenzo Masotto, Vrienden Pletterij
9,00
Onbeperkt
18-02-17 Bruno Sanfilippo en Lorenzo Masotto, jonger dan 25 jaar
7,50
Onbeperkt

[F]luister is een initiatief voor intense luistermuziek, dat live optredens organiseert en daarnaast ook een netwerk is voor ambient en experimentele elektronische muziek.

In dat kader presenteert Fluister, i.s.m. de Pletterij op 18 februari 2017 met het Zweedse 1631 label PIANO CLOUD LIVE. De krachten van twee geweldige pianisten worden gebundeld, te weten Bruno Sanfilipo uit Argentinië en Lorenzo Masotto uit Italie. Zij verkennen op hun eigen manier de grenzen van klassieke, lichte en popmuziek.

 

 

Bruno_Sanfilippo

Bruno Sanfilippo

| website

De in Barcelona wonende Argentijnse klassiek geschoolde muzikant en componist Bruno Sanfilippo verkent de grens tussen eigentijdse klassiek en electro –akoestische pianomuziek. Electronica en prepared piano is daartoe een geliefd middel. Een prepared piano is een piano waarbij de klankeur lichtelijk of ingrijpend veranderd wordt door objecten onder de snaren en hamers te plaatsen. Maar de kracht van deze bijzondere componist ligt bji zijn dromerige, melancholische en licht romantische composities. Bezinnende pracht die liefhebbers van Ludovico Einaudi, Yann Thiersen en Michael Nyman zeker zullen bekoren. Sanfilippo's laatste album heet The Poet, een album waarin de elektronica minder op de voorgrond treedt. Piano en strijkers nemen het voortouw in 11 bloedmooie composities.

lorenzo

Lorenzo Masotto

| website

Lorenzo Masotto is een Italiaanse componist en pianist uit Verona. Deze aan het conservatorium geschoolde artiest houdt er van om de emotie en het experiment op te zoeken. Soms wentel je jezelf in een volkomen klassiek bad, maar hij brengt zoveel nuances en ongebruikelijke elementen aan, bijvoorbeeld uit de rock en jazz, dat je nooit weet waar het heen gaat. Er zijn weinig klassiek geschoolde artiesten die zo lekker buiten hun geïndoctrineerde paden weten te treden als Masotto.