Laden Evenementen
muziek | donderdag 16 mrt 20:30 - 22:30

Pletterij Impro Sessies – Thomas Streutgers gastheer

Tickets

Wie zijn aanwezig

4 personen hebben zich aangemeld voor Pletterij Impro Sessies – Thomas Streutgers gastheer

  • M De weert
  • Carlo Schoonebeek
Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
16-03-17 Pletterij Impro Sessies Thomas Streutgers
Vrijwillige bijdrage
0,00
Onbeperkt
De Pletterij Impro-Sessie avonden worden samengesteld door een gastmusicus die andere kunstenaars/musici uitnodigt. Ook bedenkt hij of zij het concept van de avond. Vanavond is Thomas Streutgers gastheer. Hij heeft pianist Jolle Roelofs, gitarist Florian Hierdeis en drummer John Groenen uitgenodigd.
Jolle3klein

Jolle Roelofs, piano

| website

Hij componeert, speelt en produceert muziek, maakt muziektheatervoorstellingen en multimediale performances. Zijn muziekstijl is te omschrijven als klassiek, pop, elektronisch, jazz en funk. Jolle zorgt voor confrontaties met het dagelijks leven. Er ontstaat een transformatie van de omgeving, waardoor het publiek de eigen omgeving opnieuw gaat bekijken en bewust wordt van zichzelf.

florianh

Florian Hierdeis, gitaar

| website

Sinds dat hij verhuisde naar Amsterdam in 2000 maakt hij deel uit van jazz- en muziekscene. Hij speelde op festivals in Nederland, Italië, Duitsland en Thailand. Tegenwoordig geeft hij ook gitaarles bij hem thuis en op muziekschool ‘Meer Music’ in Hoofddorp.

groen

John Groenen, drums

| website

Een componist, tekstdichter, multi-instrumentalist en vocalist in één. John is het brein achter Green in Blue: een muziek productie bedrijf voor het opnemen van Alternatieve Rock, Big Bands, Jazz en Pop. Ook produceren zij muziek bij documentaires, sources voor speelfilms en voice overs voor promoclips.

Thomas

Thomas Streutgers, saxofoon

| website

In 1997 won hij op 17-jarige leeftijd the Big Boss Jazz Award en is sindsdien een rising star. Stond onder andere op het podium van Haarlem Jazz, Het Sportpaleis, Gelredome en de televisieshow ‘Vrije Geluiden’ van VPRO. Naast live optredens geeft Tommy ook les als saxofoon leraar en is hij vaak in de studio te vinden.