Laden Evenementen
Event | donderdag 22 mrt 20:00 - 22:00

Wij Telen Groente!! 5 jaar stadslandbouw in Haarlem (externe organisator)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

INFORMATIE AVOND OVER COMMUNITY SUPPORTED AGRICULTURE

Een avond vol film, presentatie en informatie over dit groeiende stadslandbouwproject.

Wij Telen Groente is hét landbouwbedrijf van de toekomst: biologisch, lokaal, kleinschalig en directe verbinding met de klant zonder voedselverspilling. Deze vernieuwende vorm van landbouw heet Community Supported Agriculture, waarbij de klanten oogstaandeelhouders worden en zelf komen oogsten.

De twee stadslandbouwtuinderijen van Wij Telen Groente bevinden zich aan de rand van Haarlem -vastgeplakt aan het Ramplaankwartier- en in de Haarlemmer Kweektuin Kas in Haarlem Noord.

Iedereen die maar wil kan deelnemer worden en hier wekelijks biologisch (-dynamisch) geteelde groente komen oogsten.

Wil je graag  je handen uit de mouwen steken? Dat kan ook. Iedereen is welkom om mee te helpen met de tuinder op het land of in de kas. Het is duurzaam en gezond en je draagt op deze manier bij aan een betere leefomgeving.

Ben je geïnteresseerd om zelf te oogsten of wil je gewoon meer weten over Community Supported Agriculture en wat een stadslandbouwbedrijf nou eigenlijk is? Kom dan donderdag 22 maart om 19.30 uur naar de Pletterij in Haarlem. www.wijtelengroente.nl