Laden Evenementen
muziek | maandag 18 dec 20:30 - 22:30

The Noo Ones spelen Zwerk

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
18-12-17 Noo Ones
10,00
Onbeperkt
18-12-17 Noo Ones, Vrienden Pletterij
9,00
Onbeperkt
18-12-17 Noo Ones, HaarlemPas
7,50
Onbeperkt
18-12-17 Noo Ones, jonger dan 25 jaar
7,50
Onbeperkt

Met Wu wei de wereldberoemde bespeler van de Sheng, het Chinese mondorgel, in hun midden blijven The NOO Ones het avontuur zoeken. In het nieuwe programma ZWERK bezoeken zij alle uithoeken van het firmament. Muziek van het moment, ter plekke gecreëerde, analoge klankrijkdom en wisselende vergezichten.

 Wu wei

Muziek die nieuwsgierig maakt, met een bezetting waarmee het brede klankspectrum, de grote omvang van de instrumenten en diverse klankproducties worden benut. Een unieke combinatie van instrumenten die uitnodigt tot het maken van grote contrasten in dynamiek, beweging, samenklank, sound en tempo, maar ook tot het zoeken, vinden en gebruiken van overeenkomsten.

Over de eerste cd van The NOO Ones schrijft Ton Beetz in Jazzflits: ‘De nieuwe haring is dit jaar moddervet en lekker en dat geldt ook voor deze cd “Nieuwe Haring”, die de luisteraar op het puntje van zijn stoel houdt omdat er elk moment een nieuwe wending kan komen.’

Jazzjournalist Eddy Detemeyer omschrijft The NOO Ones als een merkwaardig, nauwelijks te classificeren bandje met een instrumentarium dat je zelfs in een droom niet had kunnen bedenken (bassaxofoon, shakuhachi, viool, steelgitaar, gitaar, sheng en percussie) en in een poging om The NOO Ones te classificeren komt hij uit op “kamer-improvisatiemuziek”.

 

2016-01-30-wu-wei-1280x608

Wu wei - sheng

Andro-Biswane-met-guitar

Andro Biswane - gitaar

joostbuis200x300

Joost Buis - trombone en lapsteelgitaar

Multi-bassband Intermission live in Paradox

Klaas Hekman - bassaxofoon, shakuhachi, piccolo en fluit

satyakamm

Satyakam Mohkamsing - Indiase viool

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alan Purves - slagwerk en percussie lost and found