Laden Evenementen
Debat | woensdag 15 jun 20:00 - 22:00

Toekomstvisie Haarlem 2040

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

Woensdagavond 15 juni (20.00 uur) organiseert de Pletterij in het kader van de toekomstvisie van Haarlem2040 een debat over het menselijk contact in een digitale samenleving.

Tussen 8 en 23 juni kunnen alle Haarlemmers op diverse plekken in de stad met elkaar in gesprek over de centrale thema’s van Haarlem2040. In de Pletterij gaat het over de waarde van het menselijk contact. Onder leiding van Annemieke Windt en met medewerking van wethouder Jur Botter wordt met vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, van het bedrijfsleven, van instellingen van hulpverlening en van religie en samenleving gedebatteerd over technologische ontwikkelingen en menselijk contact, wat verandert er aan de rol van het menselijk contact onder invloed van technologische veranderingen.
Onderliggende vraag daarbij is: wordt de kloof tussen bevolkingsgroepen (rijk- arm, hoog- laagopgeleid, autochtoon- allochtoon) groter of kleiner.

Er zijn inleidingen van de stadsdominee Tom de Haan en Guido Ruivenkamp, universitair hoofddocent aan de Wageningeninstituut.

Meer informatie over Haarlem2040 en aanmelding voor de avond op Haarlem2040.nl.