Laden Evenementen
Debat | dinsdag 26 feb 19:30 - 22:30

Uitverkocht 26 februari D66 Town Hall Meeting Formule 1 in Zandvoort: Droom of Nachtmerrie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Dit debat is uitverkocht

Uitnodiging & Programma Town Hall Meeting

Eind 2017 onderzocht de gemeente Zandvoort samen met het Circuit Zandvoort de haalbaarheid van het terughalen van de Formule 1 naar Zandvoort. Een droom voor het Circuit en de gemeente: een publiekstrekker als de Formule 1 geeft de lokale economie en de exposure van Zandvoort een boost. Het rapport van onderzoeksbureau Decisio komt dan ook tot positieve conclusies. Tegelijk waarschuwt Milieudefensie voor geluids- en milieuoverlast. Wijkraden in Haarlem en Bloemendaal uiten hun zorgen over het verkeersoverlast. Maar wat betekent de Formule 1 in Zandvoort voor u?

Op initiatief van D66 Haarlem nodigen wij u van harte uit voor de Town Hall Meeting:

Formule 1 in Zandvoort: Droom of Nachtmerrie?

Pletterij, 26 februari 2019, 19.30u – 22.30u

Wat en waarom?

Een town hall meeting is een gelegenheid waarbij kiezer en gekozene samenkomen om te spreken over een politiek thema. In deze town hall meeting bespreken we graag met bewoners en experts, fans en tegenstanders de voor- en nadelen van het terughalen van de Formule naar Zandvoort.

De D66 fracties van o.a. Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal en de Noord Holland Statenfractie vormen gezamenlijk een standpunt over het wel of niet naar Zandvoort halen van de Formule 1. Deze townhall meeting draagt bij aan het vormen van dat standpunt.

Voor wie?

De town hall meeting is gratis bij te wonen voor iedereen. Inwoners van Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal, maar ook andere fans of tegenstanders zijn van harte welkom! Meld u snel aan bij D66 Haarlem via joriscanoy@gmail.com, 06 37357896 of www.formule1.eventbrite.nl

Opzet van de avond

Moderator Dilia Leitner, fractievoorzitter D66 Haarlem bespreekt met een panel van experts en belangenbehartigers in twee rondes kansen en dilemma’s rond het terughalen van de Formule 1 naar Zandvoort. Na iedere ronde krijgen inwoners in het publiek de gelegenheid te reageren of vragen te stellen aan het panel. De avond wordt afgerond door Amélie Strens, woordvoerder Ruimte namens de D66 Noord-Holland Statenfractie.