Laden Evenementen
muziek | vrijdag 10 feb 20:30 - 23:00

UITVERKOCHT Sal Ek Altyd Wit Wees, multimediale voorstelling theatergroep Flint, naar gedichten Antjie Krog

Tickets

Wie zijn aanwezig

52 personen hebben zich aangemeld voor UITVERKOCHT Sal Ek Altyd Wit Wees, multimediale voorstelling theatergroep Flint, naar gedichten Antjie Krog

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
10-02-17 Flint
10,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
10-02-17 Flint, Vrienden Pletterij
9,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
10-02-16 Flint, jonger dan 25 jaar
7,50
0 beschikbaar
Uitverkocht

UITVERKOCHT – UITVERKOCHT – UITVERKOCHT

‘Sal Ek Altyd Wit Wees’ is een multimediale voorstelling met superieure musici: Trombonist Wolter Wierbos, componist/pianist/bassist Ernst Glerum en acteur/zanger/accordeonist Felix Strategier. Videast Martijn Grootendorst plaatst met spel van video en licht spelers en bezoekers voortdurend in een ander (politiek) landschap.

foto: Gemma van der Heyden – Jazznu.com

De verpletterende teksten van Antjie Krog zijn voor een deel heel persoonlijk, ruig en kwetsbaar. Voor een ander deel zijn ze fel politiek gekleurd, ze komen immers voort uit het Zuid-Afrika met zijn enorme politieke en raciale tegenstellingen. Niet voor niets is de titel van een van haar gedichten: Land van genade en verdriet.

De teksten zijn geschreven op een ander deel van de aarde. Een veel warmer deel, met een ander ritme en met andere kleuren, in een ander landschap. De taal komt ons bekend voor, verwart ons en inspireert ons bovenal. Door de verbluffende schoonheid van het Afrikaans van Antjie Krog en de medewerking van wereldberoemde musici belooft ‘Sal Ek Altyd Wit Wees’ een magische voorstelling te worden.

foto: Gemma van der Heyden – Jazznu.com

Muziek, theater, beeld en poëzie vormen samen de wapperende vlag van Zuid-Afrika: Kleur komt nooit alleen nie